Latex spuiten

De laatste jaren zijn wij ons gaan specialiseren op het gebied van het verspuiten van latex op wanden en plafonds. hierbij maken wij gebruik van een Airless-spuitmachine. Het laten spuiten van uw wanden en plafonds zorgt voor een strak en egaal resultaat. De latex wordt in een mooie volle egale laag aangebracht, dus geen aanzetten, structuur, banen en strepen. En dan is er nog het voordeel dat het spuiten van latex veel sneller gaat dan het handmatig aanbrengen van latex waardoor het werk scherper aangeboden kan worden (Dit hangt wel af van de ondergrond en de indeling van de ruimte).

Tot slot geeft airless spuiten vaak een mooier eindresultaat dan bij een ‘ouderwetse’ rol. Bij latex spuiten staan wij garant voor kwaliteit. Vandaar dat wij enkel spuiten met latex van kwalitatief hoge merken. Kenmerkend aan deze merken is dat hun latex afschrobbaar is en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op de lange termijn niet te maken met vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Het is dus echt een investering waar u nog jarenlang plezier aan beleeft! Wij durven u dit te beloven met onze garantie.

Lakverf spuiten voor strak eindresultaatMet onze Aircoat en/of Finecoat-spuitmachine wordt nevelarm onder druk lakverfen op deuren, kozijnen, trappen, lambrisering en andere ondergronden gespoten. Het is nagenoeg dezelfde techniek als bij de Airless spuitapparatuur voor wanden en plafonds. Met als verschil dat tijdens het spuiten extra perslucht van buitenaf aan de spuitkop wordt toegevoegd. Zo is er minder druk nodig om de verf te verspuiten.

Het resultaat is een hele glade en strakke verflaag. Doordat de spuitapparatuur tegenwoordig compact en makkelijk te verplaatsten zijn kan het spuiten van lakverf op de locatie zelf gedaan worden. ook hebben wij een spuitcabine tot onze beschikking mocht u een meubelstuk o.i.d. door ons willen laten spuiten. Door de ruime ervaring op het gebied van lak en latexspuiten kunnen wij u een hoogwaardige kwaliteit bieden met een fantastich eind resultaat!Offerte aanvragen .