Schildersbedrijf Broekers
www.schildersbedrijfbroekers.nl

10 jaar onbezorgd genieten van een uitstekend onderhouden woning of bedrijfspand!

De zorg voor het schilderwerk nemen wij u graag uit handen. Zo kunnen wij u rust bieden als het gaat om het schildersonderhoud van uw woning of bedrijfspand. Met het 10-jaren-onderhoudsplan van schildersbedrijf Broekers heeft u de zekerheid dat uw woning of bedrijfspand er altijd verzorgd en in top conditie bij staat.

Indien u er voor kiest uw woning of bedrijfspand bij ons in het onderhoudssysteem onder te brengen, houden wij de vervolg werkzaamheden bij, en maken wij de afspraken met u. U hoeft dus zelf niets meer te doen en nergens aan te denken! 

De onderhoudsjaren en bedragen zijn u door middel van ons voortijdige schema bekend, zodat u niet voor onverwachte extra uitgaven komt te staan en u altijd weet waar u aan toe bent.


Na een uitvoerige inspectie van de staat van het schilderwerk, wordt het schilderwerk uitgebreid in kaart gebracht door middel van een onderhoudsplan. Dit onderhoudsplan geeft u de inzicht in het toekomstige onderhoud van uw woning of bedrijfspand en tegelijkertijd geeft het ons de verantwoordelijkheid voor het onderhoud met betrekking tot het schilderwerk.
 

PeriodeWerkzaamheden
Jaar 1Schilderbeurt 
Jaar 2Inspectie
Jaar 3Inspectie
Jaar 4Onderhoudsbeurt
Jaar 5Inspectie
Jaar 6Herschilderbeurt
Jaar 7Inspectie
Jaar 8Inspectie
Jaar 9Onderhoudsbeurt
Jaar 10Inspectie


 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u overtuigen, dat schildersonderhoud geen vermoeiende en lastige bezigheid hoeft te zijn. Uw woning is bij ons in vertrouwde handen. Daar kunt u gerust op zijn!

Top | info@schildersbedrijfbroekers.nl